Pracovní sešit 2 je určen všem, kteří prošli naším kurzem kaligrafie, ale i ostatním, kteří mají zájem o kaligrafii, tedy i začátečníkům.

Obsahuje 6 typů písma. Budete psát kaligrafickým perem, dámským perkem i brushpenem. (Všechna pera jsou k dostání v prodejnách výtvarných potřeb). S každým perem se nejprve seznámíte, vyzkoušíte si základní tahy a poté budete psát do čtverečkované předlohy jednotlivá písmena dané abecedy. Kaligrafie je „pružná“, jakmile se s abecedou seznámíte a osvojíte si ji, můžete si s písmeny hrát, natahovat je a roztahovat, vše je na vaší kreativitě. Důležité je – zachovat kánon každého typu písma. Na konci sešitu najdete pomoc při nesnázích. Co dělat, když pero špatně píše, pouští moc tuše nebo naopak nepíše, jak pero správně namočit a jak ho čistit. Přejeme vám mnoho potěšení při psaní a málo kaněk! Užívejte si krásu, která vzniká vaší rukou!

Formát sešitu je A4, má 56 stran a kvalitní měkkou šitou vazbu, díky níž se sešit dobře rozevře na každé stránce a bude se vám tak dobře psát. Stránky jsou z pevného 200g ofsetového papíru.

cena 290 Kč při osobním odběru v ateliéru Křižíkova 78, nebo zašleme poštou +  poštovné a balné, doporučeně (po převodu na účet) + 90Kč, dobírka + 120Kč

objednávejte prosím na kreslime@atelier45.cz    Pokud naše odpověď nepřichází, prosíme, ZKONTROLUJTE SI SPAM!